SNE CAPSULE PRODUK MAKANAN KESIHATAN GENERASI TERKINI
Assalamualaikum dan Salam 1MALAYSIA kepada mereka yang pengunjung blog testimoni sne ini. Kunjungan anda di dahului dengan jutaan terima kasih. Di blog ini, kami paparkan pelbagai testimoni-testimoni hebat pengguna yang telah mencuba produk SNE MARKETING.


" Setiap penyakit ada ubatnya. Apabila ubat tersebut sesuai dengan penyakit, maka ia akan sembuh dengan izin Allah" ( Sahih Muslim no. 2204 )

TERKINI

Trial pack
=======

SNE 30 capsule + 15 uncang = RM 165 + pos RM6
SNE 30 capsule = RM 125 + pos RM6

Sila whatapps / sms utk maklumat pembayaran
=> 019 6002400



Wednesday, 3 August 2016

La soul jadual harga

La soul lifting mask

La'Soul Placenta Intensive Toner


 LA'Soul Placenta Intensive Toner

Apa itu La'soul placenta intensive toner?


La'soul placenta intensive toner adalah penyegar dan pelembap kepada kulit.  Ekstrak placenta soya dan bahan-bahan bijiran memberikan penghidratan  dan nutrisi kepada kulit dan melindunginya daripada faktor-faktor luaran yang berbahaya seperti kuman dan bakteria.  Ia memberikan kulit anjal dan licin pada setiap masa.  Bahan propylene glycol sangat baik untuk memberi keseimbangan tahap pH kulit.  Placenta Intensive toner mengandungi sodium hyaluronate yang merupakan sumber yang sangat baik untuk kelembapan pada kulit.  Gandum asid amino baik untuk anti-keradangan dan anti-keradangan dan anti-bakteria.

Mengapa perlukan La'soul placenta intensive toner?

Toner merupakan langkah yang sangat penting dalam regim penjagaan kulit, tidak kira apa jua jenis kulit anda.  Tonet akan membantu untuk menghilangkan kotoran dan menutup liang pori setiap kali selepas pembersihan muka.  Ia membantu untuk menyegarkan kulit, mengimbangi tahap pH kulit dan melembabkan kulit.  Tanpa menggunakan La'soul Placenta Intensive toner, adalah bazir memakai produk penjagaan kulit yang lain selepas itu.  Toner membantu produk penjagaan kulit yang seterusnya digunakan untuk penyerapan sepenuhnya kepada kulit.

10 kebaikan La'soul placenta Intensive Toner


Mengecilkan atau pengecutkan liang pori2
Mengimbangi pH kulit
Lapisan perlindungan
Menyegarkan kulit
Melembapkan
Keanjalan kulit
Kelegaan pada kulit
Pembersihan lapisan kedua
Melembutkan kulit
Tona kulit sekata

Cara2 menggunakan placenta intensive toner

Selepas mencuci muka, basahkan kapas, kemudian sapukan kapas ke seluruhan muka dengan lembut dari dalam ke luar.

Monday, 11 January 2016

Testimoni SNE Mega Trim 8338 Essence

8338 Essence

Produk terbaru dari sne merupakan pil pelangsingan.  Pelancaran 8338 Essence membawa tema SNE Mega Trim begitu menerujakan para hadirin.

Testimoni  produk MEGA TRIM pada hari pelancaran menjalani cabaran selama 15 hari.  Penurunan peserta dari segi ukuran badan dan berat badan mendapat tepukan hebat.   Lihat page Essence 8338 ye untuk testimoni lengkap.  KLIK SINI

Promosi beli 1 percuma 1 laris macam goreng pisang.  Cik Ju dapat gak beli..he..he.

Dapatkan promosi beli 2 percuma 1 pada masa yang terhad.


Sne Mega Trim 8338 Essence

Percaya tak ?

Malaysia merupakan negara Asia yg mempunyai Obesiti paling ramai

perg!!! macam tak caya kan.
tapi kalau kita tengok mmg pun sekarang sbb pemakanan 
di malaysia sekarang 


8338 Essence MEGA TRIM 

Cuba intai ingredients 8338 essence 



Cara konsume Essence


Antara fungsi 8338 Essence ni 

 

1. Detoks Organ
2.  Kulit Tegang
3. Seimbang pH
4.  Bentuk kekal Ideal
5. Tingkat Metabolism
6. Hormon Seimbang
7.  Kekal Bertenaga
8.  Cegah Penyakit


Promosi 


 

Selamat tahun baru

cikju ingin mengucapkan selamat tahun baru!!!!

Monday, 3 August 2015

Q&A Magic Makeover QQ cream

1.  Kenapa saya perlu memakai Magic Makeover QQ cream?

Penggunaan produk penjagaan kulit yg betul dapat mengekalkan kulit yg sihat dan mengelakkan risiko kanser kulit.  Ini merupakan keuda2 keutamaan yg jelas dari Magic Makeover QQ cream.  Krim ini  dengan fungsi pencerahan dan anti penuaan, direka khas untuk kulit wanita Asia dengan produk semula jadi Korea.

2.  Adakah Magic Makeover QQ Cream ini sesuai untuk semua orang?

Ya.  Sebenarnya, disarankan setiap orang mesti gunakan krim Qq setiap hari, untuk perlindungan kulit, menjadikan lapisan lindungan dari radiasi komputer, udara kotor, makeup, pencemaran dan sebagainya. Ia menjadikan kulit lebih semulajadi, tona sekata dan memberikan kecantikan walaupun tanpa makeup.

3. Perlukah saya memakai lagi lindungan sunscreen setelah Magic Makeover QQ cream?

Dalam pasaran, kebanyakan krim QQ telah mempunyai lindungan sunscreen, namun nilai lindungan SPFnya tidak tinggi dan tidak mencukupi untuk seharian.  Lasoul Magic Makeover QQ cream mempunyai lindungan sunscreen spf50 dan pa+++ adalah amat memadai untuk sehari.  Untuk aktiviti luaran, adalah dinasihatkan memakai krim QQ 30 minit sebelum menjalani aktiviti luaran.  Magic makeover qq cream boleh melindungi dari pancaran ultraviolet dan menjaga kulit anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...